Waarmee kan ik jou helpen?

Loopbaancoaching

Wil jij onderzoeken of je baan nog bij je past? Durf jij naar jezelf te kijken en te ontdekken waar je goed in bent? Ben je op zoek naar je drijfveren en meer werkplezier? Maar wil je ook weten waar je talenten niet liggen? Of wordt je werk zwaarder en wil je weten wat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Dat hoort allemaal bij loopbaancoaching.

 

Je werkt gestructureerd toe naar een antwoord op jouw loopbaanvraag. Met gesprekken, opdrachten, reflecties en testen ontdek je wat wel en niet bij je past. Je krijgt zicht op jouw mogelijkheden, vanuit je talenten en de arbeidsmarkt.

 

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, zijn de onderwerpen die je gaat onderzoeken. Een traject bestaat gemiddeld uit 4-6 gesprekken van 1,5 uur. We starten met een gratis intake en daarna ontvang je een vrijblijvend voorstel. Na akkoord maken we afspraken over de planning en ga je aan de slag met jouw actieplan.

 

Iedereen is anders en dat maakt mijn werk ontzettend leuk. Ditzelfde werkplezier gun ik jou ook. Zie ik je snel?

 

Een loopbaantraject kost € 1.575,-- excl. BTW.

Loopbaan APK

Weet jij waar je staat in je loopbaan? Past je huidige baan nog bij jou? Of zit je niet meer op de goede plek? Komen jouw kwaliteiten nog goed tot zijn recht en voel jij je nog thuis in de organisatie waarvoor je werkt? Of verandert er wel erg veel? Ben jij nog interessant voor de arbeidsmarkt? Wat als er een reorganisatie komt? Weet je dan wat je waard bent?

 

Als bovenstaande vragen je bezig houden dan kan een Loopbaan APK snel helderheid geven. In maximaal 2 gesprekken onderzoek je waar je staat en wat je belemmert. Tevens kijk je naar uitdagingen en mogelijkheden. Daarna weet je welke acties je kan inzetten om verandering in je loopbaan aan te brengen.

 

Het inzetten van een Loopbaan APK leidt tot bewustere keuzes en hoeft niet gekoppeld te zijn aan het zoeken van nieuw werk. Het maakt je bewust van je arbeidsmarktwaarde en geeft je regie over je loopbaan.

 

Een loopbaan APK kost € 350,-- excl. BTW.
Ja!
Ik wil aan de
slag met mijn
loopbaan.
“Met plezier werken aan je loopbaan”

CHECK GESPREK CV, LINKEDIN,
GESPREK OF PITCH.

Heb je een leuke vacature gezien maar is je cv verouderd? Wil je LinkedIn gaan inzetten voor de zoektocht naar nieuw werk? Mag je op gesprek komen en wil je werken aan je presentatie, of vraagt de sollicitatie om een pitch?

 

Dit zijn concrete, actiegerichte vragen waarvoor ik het CHECK gesprek aanbied. In maximaal één dagdeel ga je onder begeleiding van mij aan de slag. Je gaat de deur uit met een actueel CV, een goed gevuld LinkedIn profiel, een pitch of een goede gespreksvoorbereiding.

 

In korte tijd werk je aan een toepasbaar eindproduct zodat je goed voorbereid de arbeidsmarkt op kan. Dat is het doel van een CHECK gesprek.

 

Een checkgesprek kost € 350,-- excl. BTW.
“Ieder afscheid is een nieuw begin”

Werk naar werk traject

Dreigend ontslag of recentelijk ontslagen? Dan komt er veel op je af. Emoties zoals boosheid en verdriet maar ook de onzekerheid over je toekomst. Wat nu, en waar vind ik nieuw werk? Een werk naar werk traject helpt je verder. Je onderzoekt waar je goed in bent en waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen. Je werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen zodat je vanuit eigen regie, krachtig op zoek gaat naar nieuw werk. Tijdens het traject ga je aan de slag met:

 

  1. Ontslag, wat doet het met mij? Ben ik boos en verdrietig of is dit juist een kans die verandering mogelijk maakt?
  2. Wat heb ik te bieden? Waar ben ik goed in? Waar krijg ik plezier van?
  3. Wat heb ik nodig? In welke sector en of bedrijf voel ik mij goed? Welke arbeidsvoorwaarden zijn voor mij belangrijk?
  4. Waar liggen mijn kansen? Hoe maak ik een actueel CV en goed Linkedin profiel? Uit welke contacten bestaat mijn netwerk en wat is een PITCH?

 

Het inkopen van een werk naar werk traject kan onderdeel zijn van een vaststellingsovereenkomst of vanuit een transitievergoeding gefinancierd worden.

 

Een werk naar werktraject vanaf €3.000,-- excl. BTW.

Kosten

Op basis van ons eerste contact ontvang je een vrijblijvend voorstel met een overzicht van het aanbod, tijd en kosten. Het aanbod heeft vastgestelde prijzen met uitzondering van een werk-naar-werktraject. De prijzen die ik hanteer gelden als we gebruik maken van mijn vaste gesprekslocatie, DROOM, te Beuningen.

 

  • Loopbaancoaching: 4-6 gesprekken van 1,5 uur, € 1.575,-- excl. BTW
  • Loopbaan APK: 2 gesprekken van 1,5 uur, € 350,-- excl. BTW
  • Check-gesprek: 1 dagdeel van 3 uur, € 350,-- excl. BTW
  • Werk-naar-werk: aantal gesprekken nader te bepalen, vanaf € 3.000,-- excl. BTW

 

Belasting:

Kosten voor loopbaancoaching kunnen in aanmerking komen als aftrekpost via de belasting. Je krijgt dan 30% tot 50% terug bij je aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst www.belastingdienst.nl/. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Subsidie:

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van loopbaancoaching en bijbehorende subsidies. O.a. Slim-regeling en STAP-budget. Kijk op de bijbehorende websites voor meer informatie.
www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/11/11/subsidie-voor-leren-en-ontwikkelen-in-het-mkb

www.stap-budget.eu/

 

Via werkgever:

Werkgevers besteden steeds meer aandacht aan ontwikkeling. Hierdoor zijn er vaak ontwikkelbudgetten beschikbaar. Vraag hiernaar bij je werkgever of bekijk de mogelijkheden in de CAO, mocht deze van toepassing zijn.

 

 

Het kan maar duidelijk zijn.
Maak een keuze