Ik train en coach mensen die op zoek zijn naar nieuw werkplezier.

Hoe krijg ik meer energie van mijn werk?
Hoe maak ik
echt werk van
mijn talenten?
Help! Ik krijg
ontslag of ben
ontslagen.

Jouw ontwikkelvraag staat centraal.

Heb jij dit soort loopbaanvragen en wil je zelf sturing geven aan de volgende stap? Of weet je goed wat je zoekt maar ben je onervaren op de arbeidsmarkt? Waar je behoefte ook ligt, jouw ontwikkelvraag staat centraal, bij wat ik als trainer en loopbaancoach doe.

Waar kan ik jou
bij helpen?

Door mijn ruime ervaring op het vlak van training en coaching durf ik te werken met wat er is.

 

Jij bent het vertrekpunt.

Je onderzoekt stapsgewijs wat jij nodig hebt om met je loopbaan aan de slag te gaan. Van bewustwording, naar kiezen en realisering. Ik bied een persoonlijk, op maat gevuld traject. Hiervoor zet ik diverse werkvormen, testen en kennis in. Na ons eerste contact ontvang je een vrijblijvend voorstel en bij akkoord ga je aan de slag met een concreet actieplan.

 

Indien wenselijk zetten we online testen in, ik maak hiervoor gebruik van het aanbod van LDC (www.ldc.nl)

Regie over loopbaan nemen
Nadenken en
reflecteren
Verlies van
werk
Het maken
van keuzes
Ontdekken
van talenten
Hulp bij
solliciteren
Bekijk mijn aanbod
“Waarom moeilijk als het makkelijk kan”

Mijn stijl

Hoe doe ik dat? Vooral van mens tot mens, moeilijke dingen makkelijk maken, in heldere taal, vanuit gedrevenheid en betrokkenheid, met de voeten in de klei. Serieuze zaken in een ontspannen sfeer met elkaar bespreken en ontdekken. Werken aan je loopbaan met een lach en een traan. Ik maak gebruik van een mix van confronteren en faciliteren. Hierdoor word je ”aan” gezet. Je zorgt zelf voor de verandering in je loopbaan.

 

Hoe nu verder? Uit eigen ervaring weet ik hoe verhelderend het is om stapsgewijs met een loopbaancoach aan de slag te gaan. Dit gun ik jou ook. Wil jij in een ontspannen sfeer onderzoeken waar je nu staat? Opnieuw kijken naar je toekomst en mogelijkheden? Dan nodig ik je uit voor een ontmoeting.

 

Ik nodig je uit om samen met

mij aan de slag te gaan.

Ja!
Ik wil aan de
slag met mijn
loopbaan.

NOLOC:

Als gecertificeerd NOLOC loopbaancoach (www.noloc.nl) werk ik volgens de richtlijnen van deze beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Hierdoor zijn mijn klanten verzekerd van een goed, gekwalificeerd, loopbaanadvies. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen volg ik regelmatig scholing en verdiepingsbijeenkomsten

Maak een keuze