Waarmee kan ik de
werkgever helpen?

Loopbaancoaching

Heb jij als werkgever aandacht voor de ontwikkeling van je medewerkers? Wil je hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen? Zie je twijfels bij een werknemer over de huidige functie? Of geeft de medewerker zelf aan ambities te hebben? Dan is een loopbaantraject een goede investering. Werknemers krijgen hierdoor de kans om gestructureerd na te denken over hun loopbaan. Hierdoor worden zij in staat gesteld om hun talenten beter te benutten.

 

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, zijn de onderwerpen die aan bod komen. Een traject bestaat gemiddeld uit 4-6 gesprekken van 1,5 uur. We starten met een gratis intake en daarna volgt een vrijblijvend voorstel. Na akkoord maken we afspraken over de planning en gaat de medewerker aan de slag met een actieplan.

Loopbaan APK

Zitten medewerkers nog goed op hun plek? Wat als er een reorganisatie komt? Weten zij dan wat hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn? Wil je als werkgever de inzetbaarheid van je medewerkers vergroten? Of juist vroegtijdig uitval voorkomen?

 

Vind je het belangrijk dat je werknemers regelmatig over hun loopbaan nadenken? Een Loopbaan APK stimuleert het nemen van eigen regie over de loopbaan. Hiermee vergroot je de uitgangspositie van je werknemers op de arbeidsmarkt. In korte tijd krijgen zij snel zicht op hun arbeidsmarktwaarde, uitdagingen en mogelijkheden. Het inzetten van een Loopbaan APK leidt tot bewustere keuzes en hoeft niet gekoppeld te zijn aan het zoeken van een nieuwe baan.

 

Een loopbaan APK bestaat uit maximaal 2 gesprekken van 1,5 uur.

Outplacement

Afscheid nemen van je medewerkers is meer dan het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Als werkgever kun je hierin veel betekenen. Hierdoor kan een einde ook een goed begin worden.

 

Hoe dan? Door zorg en aandacht te hebben voor wat ontslag met je medewerkers doet. Wat hebben zij nodig om zich snel te kunnen richten op het vinden van nieuw werk?

 

Door het inschakelen van Outplacement gaat een werknemer gestructureerd aan de slag met de zoektocht naar nieuw werk.

 

Ik nodig jou
als werkgever
uit om afscheid
van medewerkers
warm te faciliteren.
Een traject bestaat uit 4 onderwerpen:
Ontslag, wat doet het met mij?
Wat heb ik te bieden?
Wat heb ik nodig?
Waar liggen mijn kansen?

Trainingen

Wil jij als werkgever je medewerkers ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling? Of ga je afscheid nemen van werknemers en wil je hen goed begeleiden naar nieuw werk? Dan kan training, eventueel samen met coaching, een goed instrument zijn. Samen aan de slag met eenzelfde thema biedt ondersteuning en brengt mensen verder. Voor loopbaanontwikkeling en outplacement bied ik diverse trainingen aan. De inhoud bestaat uit theorie, praktijkvoorbeelden maar vooral ook doen, echt aan het werk dus.

Verlies van werk

Deze training richt zich op bewustwording van het verlies waardoor de zoektocht naar nieuw werk versneld wordt. De training bestaat uit 3 thema’s:

 

 • Je moet op zoek naar een andere baan maar wat doet dat met jou?
 • Waar sta jij op de arbeidsmarkt en wat komt er allemaal op je af?
 • Hoe ga jij om met verandering en is dat effectief in de zoektocht naar werk?

Arbeidsmarkt

Deze trainingen richten zich op de praktische zaken bij de zoektocht naar nieuw werk:

 

 • Arbeidsmarkt anno nu
 • Opstellen van goede, persoonlijke cv
 • Maken van LinkedIn profiel
 • Netwerken, in kaart brengen en doen
 • Hoe presenteer je jezelf in 1 minuut, pitchen

POP

Deze trainingen richten zich op de ontwikkeling van medewerkers:

 

 • Zicht op talenten en competenties
 • Hoe schrijf ik een POP?
 • Voeren van ontwikkelgesprekken met je werknemers
Mocht bovenstaand aanbod de vraag niet beantwoorden neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee....

Ontwikkeladvies

Ben je op zoek naar advies over loopbaanontwikkeling vanuit organisatieperspectief? Wil je meer aandacht voor ontwikkeling van medewerkers? Zoek je naar manieren om loopbaanbewustzijn te stimuleren? Ook vanuit duurzame inzetbaarheid? Dan denk ik vanuit mijn ruime ervaring graag met je mee.

 

Ik ben in staat om het thema ontwikkeling vanuit zowel de werkgevers- als de werknemers kant te belichten.

Thema’s waar ik eerder aan gewerkt heb zijn:

 

 • Hoe ga je om met de ontwikkeling van medewerkers?
 • Wat kan een medewerker zelf doen aan ontwikkeling?
 • Wat is het loopbaanbeleid van onze organisatie?
 • Hoe voer ik een ontwikkelgesprek als leidinggevende?
 • Hoe stel ik een POP ( persoonlijk ontwikkelplan ) op?
"Als je ruimte geeft voor ontwikkeling, word je verrast door talent"

Kosten

Op basis van ons eerste contact ontvang je een vrijblijvend voorstel met een overzicht van het aanbod, tijd en kosten. Mijn werk is maatwerk maar daar waar mogelijk gebruik ik bestaand materiaal.

 

Er komt steeds meer aandacht voor ontwikkeling van medewerkers. Zorg dat je als organisatie op de hoogte bent van subsidiemogelijkheden via de overheid en provincie, of financiële ondersteuning vanuit sectorgelden.

Maak een keuze